SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben el cadàver d'un jove desaparegut a Sils

Localitzen el cos al seu cotxe, enfonsat en una séquia

Una grua transporta el vehicle en què va aparèixer el cadàver.

Una grua transporta el vehicle en què va aparèixer el cadàver.GERARD VILÀ/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips d’emergències van trobar ahir el cadàver d’un jove desaparegut des de dijous a la nit en una séquia a Sils (Girona). L’aigua de la séquia havia baixat ahir i va deixar a la vista el vehicle, un totterreny blau, que es trobava enfonsat un metre i mig al canal i amb les finestres i les portes tancades. Per treure’l, els bombers van haver d’utilitzar una grua. Al cotxe es trobava el cadàver del jove desaparegut.

El noi, de vint anys i veí del municipi de Lloret de Mar (la Selva), conduïa la matinada de dijous a divendres per un camí rural paral·lel a la séquia –molt crescuda per les fortes precipitacions que hi ha hagut aquesta setmana–, des d’on va trucar a un amic i li va explicar que el camí era complicat perquè hi havia molta aigua que sortia de la séquia.

Després de la conversa que va mantenir amb l’amic, ningú més va poder contactar amb el jove, i s’investiguen les circumstàncies exactes del sinistre amb la principal hipòtesi que va ser a causa de l’avinguda del cabal d’aigua.

Des d’aquest divendres passat havien participat en l’operatiu de recerca, a més dels Bombers de la Generalitat, el cos de Mossos d’Esquadra, la Policia Local, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), el Secretariat de les Federacions d’Agrupacions de Defensa Forestal (SFADF) com també diversos voluntaris.

Una grua transporta el vehicle en què va aparèixer el cadàver.

Una grua transporta el vehicle en què va aparèixer el cadàver.GERARD VILÀ/ACN

tracking