SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Un nen de dotze anys mor al bolcar un remolc en un campament

En un poble d’Alacant, i dos menors més tenen ferides lleus de l’accident

Els dos ferits a l’accident van ser traslladats a l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant.

Els dos ferits a l’accident van ser traslladats a l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant.HOSPITAL SANT JOAN D’ALACANT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de dotze anys va morir divendres a la tarda al bolcar un remolc al campament Cumbres Alegres, situat al terme de la localitat alacantina de Benifallim, encara que més pròxim al municipi veí de la Torre de les Maçanes. El succés va tenir lloc cap a dos quarts de vuit de la tarda, quan la víctima, acompanyada d’altres menors, efectuava un trajecte per les instal·lacions del campament pujat en un remolc estirat per un totterreny.

Quan el vehicle va agafar un revolt en un camp de futbol, el remolc va bolcar, la qual cosa va provocar la mort del petit, originari de la província de València. A més a més, dos nens més, de tretze anys i també de la demarcació veïna, van resultar ferits lleus i van ser traslladats a l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant. Segons van indicar fonts de la subdelegació del Govern a Alacant, un dels ferits es va trencar el nas i l’altre, la clavícula i una costella. Sobre el terreny van actuar els serveis sanitaris del mateix campament, a més de dos unitats del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una del Suport Vital Bàsic (SVB).

Cumbres Alegres, que és el nom del recinte en el qual van tenir lloc els fets, forma part de la xarxa de colònies La Forja, que va iniciar la seua activitat fa mig segle amb campaments a les localitats d’Aneto, Senet, Vilaller i el Pont de Suert. No obstant, fonts de l’associació van explicar ahir al diari El País que l’entitat funciona de manera autònoma a cada província, i que la direcció del campament alacantí no està vinculada a les instal·lacions ribagorçanes ni a la que l’associació té a Extremadura.

Afectats cinc menors per fum en un incendi a Albacete

Cinc menors d’edat i cinc adults més van resultar ahir afectats pel fum procedent d’un incendi que es va declarar, de matinada, en un edifici de la localitat de Villarrobledo, a Albacete. Les flames van començar als baixos del bloc, situat al carrer del Dos de Maig, i van obligar a desallotjar unes quaranta persones de divuit habitatges. Fins al lloc es van traslladar diverses dotacions de bombers, dos ambulàncies i una UVI, així com efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

tracking