SEGRE

PANORAMA

Mor al caure per un pont pel pas d'un tren

A l’Eix de l’Ebre, a l’altura de Garcia || La víctima era un excursionista que transitava per un sender de gran recorregut

Pont ferroviari des del qual es va precipitar el senderista, ahir, a Garcia.

Pont ferroviari des del qual es va precipitar el senderista, ahir, a Garcia.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 65 anys va morir al precipitar-se, per accident, des del pont ferroviari de la línia R-15 que creua l’Eix de l’Ebre a l’altura del terme municipal de Garcia.

El succés va tenir lloc pocs minuts després de dos quarts de deu del matí, quan un grup d’uns vint excursionistes caminava al costat de les vies del tren seguint el traçat del sender de gran recorregut GR-99, que van des del naixement a la desembocadura del riu Ebre per camins històrics. Per error, es van incorporar a la via del tren pel costat que no té vorera per als vianants, malgrat que hi havia una barrera que els impedia el pas.

En aquell moment, un comboi ferroviari va passar per aquest punt i va fer perdre l’equilibri a la víctima, que es va veure sorpresa i va caure de cara a l’asfalt de la carretera.

A causa del succés, l’Eix de l’Ebre, que comunica Tortosa amb Lleida, va estar tallat a la circulació en els dos sentits de la marxa durant més de dos hores. Cap al migdia, va quedar restablert el trànsit en aquest punt.

Segons va explicar l’alcaldessa de Garcia, Blanca López, passar pel pont del tren és segur sempre que es faci pel costat habilitat per als vianants. “Pot fer por passar perquè quan creua el tren tot tremola, però és segur fer-ho pel costat correcte, ja que hi ha una vorera”, va manifestar l’edil d’aquest poble de la Ribera d’Ebre.

tracking