SEGRE

SUCCESSOS LABORAL

Tragèdia en una fàbrica de l'Índia

Almenys 43 treballadors moren en un incendi || L’empresa no tenia llicència per operar i l’edifici no comptava amb sortides d’emergència ni disposava de prou ventilació

La fàbrica incendiada està situada en un carreró d’un barri antic de Nova Delhi. A la imatge, efectius de salvament, ahir.

La fàbrica incendiada està situada en un carreró d’un barri antic de Nova Delhi. A la imatge, efectius de salvament, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys 43 persones van morir i 50 van resultar ferides en l’incendi d’una fàbrica de bosses a la ciutat índia de Nova Delhi. L’incendi va començar a primera hora del matí a la zona en la qual els empleats deixaven els seus efectes personals.

Les flames van sorprendre molts treballadors que dormien a les instal·lacions, situades en un bloc de diversos pisos d’altura.

Com que l’immoble no tenia sortides d’emergència ni tampoc prou ventilació, moltes de les víctimes van morir ofegades pel fum.

Tampoc els serveis d’emergència van poder arribar amb rapidesa al lloc del sinistre a causa que la ubicació de la fàbrica, en un barri antic de la ciutat, no és accessible per a vehicles de grans dimensions.

“Aquest incendi és particularment atroç. Tinc en el pensament aquells que han perdut els seus éssers estimats”, va manifestar el primer ministre indi, Narendra Modi. Les autoritats ja han obert una investigació per aclarir les causes de l’incendi i dirimir responsabilitats. En aquest sentit, el director del Servei de Bombers de la capital índia, Atul Garg, va explicar que l’empresa no tenia permisos per operar i tampoc havia dissenyat un pla contra incendis.

Aquest foc és el que més víctimes s’ha cobrat a l’Índia des del 1997.

tracking