SEGRE

Detingudes tres persones a Osca per retenir una jove durant dos dies

Una comissaria de la Policia Nacional.

Una comissaria de la Policia Nacional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones per retenir una jove durant dos dies acusant-la d’haver sostret el botí d’un robatori. La major part del seu confinament la van mantenir en una cadira en un habitatge, sota intimidació i greus amenaces de mort, arribant fins i tot a causar-li lesions amb una arma blanca.

La víctima va aconseguir fugir aprofitant una breu absència del seu capturador i acudir a un familiar que la va traslladar a la Comissaria. El principal acusat, parella sentimental de la víctima, així com els seus dos companys són delinqüents habituals, amb nombrosos d’antecedents per delictes contra el patrimoni, segons han informat des de la Comissaria Provincial d’Osca.

El passat 27 de novembre, la Policia va desplegar un dispositiu al barri del Perpetu Socors i va practicar dos escorcolls durant els quals es van intervenir diverses armes blanques utilitzades per intimidar i agredir la jove, una pistola detonadora manipulada, joies, 16 grams de cocaïna, així com productes per a l’adulteració de la droga i estris per a la seua distribució.

La jove es va presentar a la Comissaria Provincial d’Osca, acompanyada d'un familiar, manifestant haver fugit d’un habitatge en el que la seua parella i dos amics l'havien mantingut retinguda durant dos dies, la major part del temps asseguda en un cadira. Va ser assistida per la Unitat de Família i Dona, grup especialitzat en la gestió d’aquest tipus de delictes que va iniciar la investigació, que ha culminat amb la detenció dels tres autors dels fets.

Els seus capturadors l’acusaven d’haver sostret el botí d’un robatori recent en un habitatge i provaven d’arrencar-li una confessió sota greu amenaces de mort i tècniques intimidatòries, arribant fins i tot a lesionar-la, causant-li ferides amb una arma blanca.

Tant la parella de la denunciant com un altre dels agressors, que van ser partíceps actius dels fets, han ingressat a presó provisional, després de passa a disposició judicial. Sobre el tercer acusat, la participació del qual va ser de menor magnitud, es va disposar la seua posada en llibertat, acordant les mesures cautelars d’ordre d’allunyament i de prohibició de comunicació amb la víctima.

tracking