SEGRE

EUROPA CENTRAL VIOLÈNCIA

Almenys sis morts en un tiroteig en un hospital de República Txeca

Imatge de l’entrada de l’hospital on va tenir lloc l’atac.

Imatge de l’entrada de l’hospital on va tenir lloc l’atac.JAROSLAV O?ANA/CTK/DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis persones van morir ahir i tres més van resultar ferides, una de les quals de gravetat, a l’obrir foc en un hospital de la ciutat txeca d’Ostrava un home de quaranta-dos anys que posteriorment es va escapar i es va suïcidar quan era perseguit per la policia.

L’agressor seria un enginyer de construcció, natural de la ciutat d’Opava, situada a prop d’Ostrava. L’home estava convençut d’estar greument malalt i que ningú volia atendre’l, segons va declarar el seu cap a Ràdio Praga.

El succés va tenir lloc poc passades les 07.00 (6.00 GMT) a la sala d’espera del departament de Traumatologia de l’Hospital Facultatiu d’Ostrava, al nord-est del país centreeuropeu, quan l’agressor, que no comptava amb llicència d’armes, va obrir foc a curta distància contra les persones que esperaven al centre sanitari.

D’altra banda, almenys quatre persones més, entre les quals un policia, van morir en un tiroteig en un supermercat a Nova Jersey. Els dos autors de l’atac van ser abatuts i se’n desconeixen les motivacions.

tracking