SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ SEXUAL

Dos arrestats per una doble violació a Manresa

Una víctima va fugir llançant-se per la finestra i l’altra és menor || Demanen que La Manada de Manresa ingressi a la presó

Membres de La Manada de Pamplona, condemnats per agressió.

Membres de La Manada de Pamplona, condemnats per agressió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per presumptament haver agredit sexualment dos dones, una de les quals una menor de 16 anys, dilluns a la nit en un domicili de Manresa. Segons fonts policials, cadascun dels arrestats hauria agredit sexualment una de la joves en un pis okupat al carrer Hospital. La víctima major d’edat va aconseguir escapar-se de l’habitatge llançant-se per la finestra des del primer pis en què es trobava al carrer. La noia, que es va trencar els dos canells a causa de la caiguda, va aconseguir alertar una patrulla de la Policia Local, que al seu torn va donar l’avís als Mossos, que van detenir un dels homes el mateix dilluns, mentre que el segon, que va aconseguir fugir, va ser arrestat ahir.

Estava previst que els dos homes, acusats d’un delicte contra la llibertat sexual, passessin ahir a disposició judicial.

Aquest nou cas d’agressió sexual va sortir a la llum el mateix dia que la Fiscalia va demanar l’ingrés immediat de La Manada de Manresa, condemnats a entre 10 i 12 anys de presó per un abús sexual comès en grup contra una menor de 14 anys el 2016. Està previst que avui l’Audiència decideixi si hi ingressen o no.

A la sentència es destaca que a causa de la creació de la pàgina web la jove agredida va veure “agreujat el trastorn d’estrès posttraumàtic crònic que pateix” des que va patir l’agressió sexual i pel qual rep tractament.

Condemnat a un any i mig per crear un tour de La Manada

Un jutjat de Pamplona ha condemnat a un any i mig de presó un home de Madrid de trenta-nou anys que el desembre del 2018 va crear una pàgina web en la qual oferia visites guiades pels carrers que havien recorregut els membres de La Manada de Pamplona el dia que van cometre la violació grupal contra una noia als Sanfermines del 2016. El jutge considera que l’acusat va cometre un delicte contra la integritat moral i, a banda de la condemna, l’obliga a indemnitzar la víctima amb 15.000 euros pel mal causat.

tracking