SEGRE

Troben dos nenes mortes en una casa de Vilobí d'Onyar i la mare s'ha intentat suïcidar

Les víctimes tenien 5 i 6 anys i les ha trobat el pare

Els serveis d'emergència davant del domicili on han estat trobades les menors.

Troben dos nenes mortes en una casa de Vilobí d'Onyar i la mare s'ha intentat suïcidarACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dos nenes de 5 i 6 anys aquest divendres a Vilobí d'Onyar (Selva). El pare de les nenes ha trobat els cadàvers a la casa, situada al nucli de Salitja. Tot apunta que la mare s'ha intentat suïcidar a l'AP-7, on ha saltat des a la carretera quan passava un camió en sentit nord a l'altura de Salt, tot i que continua amb vida. Ara, els Mossos estan investigant si ha estat la mare qui ha matat les dos nenes.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís cap a dos quarts de dues de la tarda. Segons fonts properes a la investigació, ha estat el pare qui ha trobat les nenes de 5 i 6 anys, amb signes evidents de violència, quan tornava a casa de treballar.

Poca estona després, cap a les dos, hi ha hagut l'avís d'un accident a l'AP-7, al seu pas per Salt (Gironès). Segons alguns testimonis, la mare de les nenes ha aparcat el cotxe i ha saltat a la carretera quan passava un camió. Els serveis d'emergències han atès la dona a l'autopista, que ha estat tallada en sentit nord, i l'han traslladat a l'hospital Trueta de Girona en un helicòpter medicalitzat. Segons fonts hospitalàries, està en estat molt crític.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació i els investigadors s'han traslladat al domicili familiar, situat a la carretera de Caldes número 33 del nucli de Salitja. A la casa també hi ha arribat la comitiva judicial, el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i la forense que han començat la inspecció cap a tres quarts de quatre de la tarda.

tracking