SEGRE

Junqueras advoca per no detenir la negociació amb el PSOE "en cap cas"

El líder d'ERC, Oriol Junqueras.

Junqueras advoca per no detenir la negociació amb el PSOE "en cap cas"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president d’ERC, Oriol Junqueras, condemnat a 13 anys de presó pel Tribunal Suprem, ha advocat per no detenir la negociació amb el PSOE "en cap cas". Així ho afirma en una entrevista a Catalunya Ràdio, concedida just abans que ERC anunciés que no tornarà a reunir-se amb el PSOE per tractar la investidura de Pedro Sánchez fins conèixer la postura del Govern sobre la sentència del Tribunal de Justícia de la UE que reconeix la immunitat de Junqueras i veure "com actua l’Advocacia de l’Estat".

Segons Junqueras, "no ha d’aturar-se la negociació en cap cas. Cal estar disposat a dialogar sempre, amb tots, sempre, independentment que estigui o no a la presó. Perquè hem de treballar per protegir i tenir cura dels drets de totes les persones. No fer-ho seria trair-nos a nosaltres mateixos", ha argumentat.

Sobre el contingut d’una futura mesa de negociació per abordar el conflicte català, ha assenyalat: "Nosaltres no li diem al PSOE que no defensi la unitat d’Espanya i ells no ens poden dir a nosaltres que traguem de la taula negociadora el dret d’autodeterminació". "El dret d’autodeterminació sempre, sempre, el defensarem", ha insistit.

tracking