SEGRE

TEMPORAL INCIDÈNCIES

Sis víctimes mortals a Espanya pel temporal

Les borrasques Elsa i Fabien arrosseguen el preu de la llum en mínims històrics || Ratxes de vent de fins a 160 km/h

Avinguda del riu Adaja, afluent del Duero, al seu pas per Àvila.

Avinguda del riu Adaja, afluent del Duero, al seu pas per Àvila.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les borrasques Elsa i Fabien, que des del passat dia 19 han afectat gairebé tot el país amb fortes precipitacions i ratxes de vents de fins a 160 quilòmetres per hora, ja han deixat sis víctimes mortals a Santiago de Compostel·la, Astúries, Lleó, Madrid, Granada i Huelva. Una de les primeres víctimes va ser un home a Astúries que es va quedar sepultat sota roques caigudes des del pendent, i a Santiago de Compostel·la, un altre home va morir al caure-li a sobre un mur. Un home de cinquanta-un anys va perdre la vida ahir a Lleó, al caure amb el tractor a un riu a causa del temporal.

A Madrid, una dona coreana va morir al colpejar-li al cap runa que es va desprendre d’una cornisa. Ahir va perdre la vida un altre home al ser arrossegat el seu vehicle a Granada. La Guàrdia Civil va confirmar la mort divendres d’un veí holandès de Huelva que estava practicant windsurf.

Després del pas d’Elsa, una nova borrasca, Fabien, va posar ahir en alerta tot Espanya per pluges, vent i fort onatge. El temporal de vent arrossega el preu de l’electricitat fins a mínims històrics.

A les 5.00 de la matinada d’ahir era de 2,27 euros el megawatt l’hora, el més baix que s’ha registrat en els últims dos anys.

tracking