SEGRE

SUCCESSOS TEMPORAL

Mor un pescador al caure a l'aigua pel fort vent

A Sant Feliu de Guíxols, i rescaten quatre persones que van anar a socórrer-lo || Tres veïns de Barcelona, ferits menys greus

Policies a la zona del succés a Sant Feliu de Guíxols.

Policies a la zona del succés a Sant Feliu de Guíxols.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal de vent que ha afectat Catalunya aquest cap de setmana va deixar un pescador mort a Girona i tres ferits menys greus, així com 795 incidències per caiguda d’arbres, mobiliari urbà, cobertes i obstacles a la via pública, segons Protecció Civil, que va aixecar l’alerta per aquest episodi.

Un cop de mar a causa del temporal es va emportar ahir al matí un pescador de la zona de Punta de Garbí, a Sant Feliu de Guíxols, el cadàver del qual va ser rescatat posteriorment al treure de l’aigua quatre persones més que s’havien llançat a ajudar-lo, el company de pesca que l’acompanyava i tres policies locals.

D’altra banda, el servei d’emergències mèdiques va assistir tres persones ferides menys greus a Barcelona com a conseqüència d’objectes caiguts pel vent. El telèfon d’emergències del 112 va rebre des de dissabte un total de 1.118 trucades, de les quals una desena van ser des de les comarques de Lleida. La caiguda d’arbres, branques i altres elements a les vies ha afectat la circulació de trens a les línies R11 i RG1, entre Maçanet i Girona; l’R2 a Llinars del Vallès; l’R4 a Vacarisses, i a l’R1, a l’altura de Malgrat. Totes ja han estat reobertes, segons Protecció Civil. Així mateix, la ratxa de vent més fort a Lleida es va registrar a Boí, amb vuitanta quilòmetres per hora, segons el Meteocat.

tracking