SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Tres morts a Galícia pels gasos d'un generador

Són un matrimoni d’octogenaris i el seu fill, de cinquanta-dos anys || Ferida en una explosió a casa seua, que s’ha esfondrat

Habitatge de Curtis, a la Corunya, en què van perdre la vida un matrimoni octogenari i el seu fill.

Habitatge de Curtis, a la Corunya, en què van perdre la vida un matrimoni octogenari i el seu fill.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van perdre la vida diumenge a la tarda a l’inhalar monòxid de carboni al municipi corunyès de Curtis. Les víctimes mortals, un matrimoni de 81 i 86 anys, i el seu fill de 52, utilitzaven un generador elèctric a causa dels talls de llum que es pateixen a la zona. Segons van explicar els investigadors, el tràgic succés va ser conseqüència d’una mala evacuació dels gasos del generador o d’un problema relacionat amb la combustió. Els cossos dels octogenaris van aparèixer estesos sobre el llit del dormitori, i el del fill era a prop del generador.

En paral·lel, dos persones d’edat avançada van resultar ferides diumenge a causa d’una intoxicació amb monòxid de carboni pel mal funcionament d’un escalfador a la seua casa de Malpica, a la Corunya.

D’altra banda, una dona de 78 anys va patir cremades al 80 per cent del cos en una explosió al seu habitatge, a la localitat toledana de Miguel Esteban. Els fets es van produir aquest diumenge a la nit quan, per causes que s’investiguen, una deflagració va sacsejar la casa, en què la septuagenària vivia sola, i va provocar un ensorrament parcial. La víctima va ser evacuada al madrileny Hospital de La Paz.

tracking