SEGRE

TRIBUNALS CORRUPCIÓ

Urdangarin torna a la presó després del primer permís

Ha sortit quatre dies de la presó de Brieva i ha estat a Vitòria amb la seua família || Ha complert una quarta part de la condemna

Iñaki Urdangarin va retornar a la presó de Brieva en aquest cotxe.

Iñaki Urdangarin va retornar a la presó de Brieva en aquest cotxe.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iñaki Urdangarin va retornar ahir al Centre Penitenciari de Brieva (Àvila), després de gaudir del primer permís penitenciari de quatre dies, durant els quals ha celebrat la vigília de Nadal i el dia de Nadal amb la seua família a Vitòria.

L’arribada del vehicle que el traslladava es va produir a les 15.38 hores, poc més de 20 minuts abans que expirés el termini per tornar a la presó, situada a menys de 10 quilòmetres de la capital avilesa.

El fet que fes tot el trajecte a l’interior del vehicle va fer difícil de poder veure’l, tot i que de forma fugaç se’l va intuir a la part dreta posterior del cotxe. Aquesta circumstància es repeteix cada vegada que abandona la presó avilesa, on compleix una condemna de 5 anys i 10 mesos de presó per malversació, prevaricació, frau a l’Administració, dos delictes fiscals i tràfic d’influències en el cas Nóos.

El marit de la infanta Cristina va sol·licitar aquest primer permís penitenciari a finals del mes de novembre passat, una vegada complerta una quarta part de la pena. L’última revisió de la seua situació penitenciària va ser a finals del mes de juliol passat.

tracking