SEGRE

SUCCESSOS EUA

Apunyalen cinc persones a casa d’un rabí a Nova York

Jueus que celebraven un acte religiós, segons el Consell Ortodox

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys cinc persones van resultar ferides dissabte, dos de les quals de gravetat, al ser apunyalades mentre celebraven un acte religiós a la casa d’un rabí a Monsey, al nord de la ciutat de Nova York, segons va informar el Consell Ortodox d’Assumptes Públics Jueus (OJPAC). Segons aquest consell, l’atacant, que va ser detingut posteriorment per la policia, va apunyalar cinc persones, a una d’elles fins a sis vegades, després d’irrompre a la casa on se celebrava l’acte religiós.

D’acord amb les primeres informacions, l’atacant, que mai no havia estat detingut anteriorment, va actuar sol. Dos de les víctimes van ser traslladades a l’hospital en estat crític. Fins al moment es desconeixen els motius de l’atac i la unitat antiterrorista de la policia de Nova York “està analitzant en profunditat” l’incident.

L’atac va ocórrer al voltant de les 22.00 hora local, en un barri on es concentra una gran població de jueus ortodoxos. El sospitós va poder ser detingut, segons mitjans locals, gràcies que alguns testimonis van anotar el número de la matrícula del cotxe en el qual va fugir del lloc el sospitós.

D’altra banda, a Texas dos persones van morir i una més està en estat crític arran d’un tiroteig ocorregut ahir a les 10.00 hores en una església d’una localitat situada als afores de Dallas, al sud-oest dels Estats Units.

tracking