SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Mor per trets de la Policia a l'atacar dos agents

Els policies van acudir a un habitatge al rebre un avís de violència masclista || L’agressor comptava amb antecedents

Vista de l’entrada a l’habitatge on van ocórrer els fets.

Vista de l’entrada a l’habitatge on van ocórrer els fets.EFE/RODRIGO JIMÉNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d’uns 50 anys i amb múltiples antecedents per violència de gènere va morir ahir al ser abatut per trets de la Policia després d’apunyalar dos agents al carrer Caranavajos número 12, al districte madrileny de Villa de Vallecas, segons va informar un portaveu de la Prefectura Superior de Policia Nacional.

El telèfon 091 va rebre una trucada a les 02.25 hores d’una dona alertant que el nòvio de la seua filla estava amenaçant-la de cremar-la viva al seu domicili, mentre duia un ganivet. Al lloc es van presentar agents de la Policia Nacional que van acompanyar la mare a l’habitatge.

Els agents de la policia ferits, un al tòrax i un altre a la cara, es troben fora de perill

Fonts policials van explicar que va ser l’agressor el que va deixar la porta oberta amb la casa a les fosques. Els agents van accedir a l’immoble pel passadís quan l’home es va abalançar cap a ells amb l’arma blanca.

D’aquesta manera va aconseguir apunyalar un dels agents al tòrax, molt a prop de la clavícula, que va caure a terra, i segons les mateixes fonts l’armilla que portava l’agent va ser clau, ja que va aconseguir parar en part la punyalada.

En el cas del segon policia, se li va tirar al coll i li va fer un tall molt profund a la cara. Davant de l’agressivitat de l’home i per evitar que l’atac continués, l’agent que era a terra va fer ús de la seua arma reglamentària i va efectuar dos trets, que van causar la mort d’aquest home pràcticament a l’acte.

Els agents van ser atesos pel Samur-Protecció Civil i el policia que va rebre una ferida profunda al rostre va ser traslladat greu a l’Hospital 12 de Octubre, mentre que l’apunyalat a prop de la clavícula va ser derivat amb el mateix pronòstic a l’Hospital Clínico San Carlos, on encara està ingressat.

A més, fonts policials van explicar que l’home abatut era d’origen magrebí i comptava amb múltiples antecedents per maltractaments i trencament de condemna.

Els dos agents estan fora de perill i “evolucionen molt bé”, segons va informar un portaveu de la Prefectura Superior de Policia Nacional.

tracking