SEGRE

POLíTICA

El PSOE obtindria un 28,3% dels vots, vuit punts més que el PP, segons el CIS

El baròmetre es va fer abans que s'anunciés el pacte PSOE-ERC però quan ja havien iniciat les negociacions

El PSOE obtindria un 28,3% dels vots, vuit punts més que el PP, segons el CIS

El PSOE obtindria un 28,3% dels vots, vuit punts més que el PP, segons el CISEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSOE obtindria un 28,3 per cent en estimació de vot, vuit punts més que el PP, que es quedaria en el 20 per cent, segons l’últim baròmetre del CIS, elaborat el 29 de novembre i 19 de desembre passat, unes setmanes després de les eleccions generals del 10 de novembre.

Aquestes dades són pràcticament idèntiques al resultat que ambdós partits van obtenir a les urnes, en les quals el PSOE va treure un 28 per cent i el PP, un 20,82 per cent dels sufragis.

Per la seua part, Vox, segons el CIS, tindria un 15,2 per cent en estimació de vot, tot just una dècima més que en els comicis.

Resultats idèntics també en Unidas Podemos i les seues confluències, als quals el CIS atorga un 12,80 per cent mentre que en les eleccions es va quedar, amb un 12,84.

Ciutadans sí que perdria un punt sobre l’obtingut a les urnes, i passa del 6,79 del 10 de novembre al 5,6 per cent de l’enquesta del CIS.

El baròmetre es va fer abans que s'anunciés el pacte PSOE-ERC però quan ja havien iniciat les negociacions. L'enquesta es va realitzar entre el 29 de novembre i el 19 de desembre.

tracking