SEGRE

SUCCESSOS LOGRONYO

Apareix morta una nena en un hotel i la mare intenta matar-se

El pare n’havia denunciat la fuga

El cotxe de difunts amb les restes de la petita abandona l’hotel.

El cotxe de difunts amb les restes de la petita abandona l’hotel.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nena de cinc anys va aparèixer ahir morta en una habitació d’un hotel de Logronyo sense signes externs de violència, mentre la seua mare, que podria haver intentat suïcidar-se, es trobava asseguda a l’ampit de la finestra amb diversos talls.

La policia va anar a les 9.30 hores a l’hotel Los Bracos, al centre de la capital riojana, després de rebre una trucada de l’establiment ja que un veí els havia alertat que veia una persona amb intencions suïcides en una de les finestres de l’hotel.

Van trobar la nena morta i la dona a l’ampit, que va sortir a peu de l’hotel i amb signes d’agitació. Va ser traslladada a un hospital i, de moment, no es troba detinguda.

El pare de la nena havia presentat a última hora de dissabte una denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil d’Haro, on resideix, a uns quaranta-vuit quilòmetres de Logronyo, perquè la seua dona, de la qual es troba en un procés de separació, havia incomplert l’horari d’entrega de la menor, cosa que ja havia passat anteriorment en diverses ocasions. La mare, d’uns trenta-sis anys –de nacionalitat espanyola, igual que el marit–, hauria passat el dissabte amb l’àvia.

tracking