SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Troben el cadàver de l'àvia de la nena morta a Logronyo

Els serveis funeraris al retirar el cos de la dona.

Els serveis funeraris al retirar el cos de la dona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cadàver de l’àvia materna de la nena de cinc anys que va ser trobada morta aquest dilluns en un hotel de Logronyo es va localitzar ahir submergit al curs del riu Ebre a l’altura de la capital riojana.

La Policia Nacional va localitzar el cos cap a les 12 del migdia a la ribera del riu a prop de la plaça de toros de la ciutat i a uns quatre-cents metres van trobar una bossa amb les pertinences de l’àvia de la menor. Tot i que la identitat de la dona encara no ha estat confirmada de manera oficial, tot apunta que es tracta de l’àvia de la petita.

La dona era l’única familiar de la menor que faltava per localitzar després de la detenció de la mare, que està arrestada per la mort de la petita, tot i que de moment es troba hospitalitzada després d’haver intentat treure’s la vida suïcidant-se. Mare i nena es van registrar a l’hotel on aquesta última va ser trobada morta i anaven acompanyades per l’àvia, que estava en parador desconegut des que es va saber el succés i que buscava un ampli dispositiu.

tracking