SEGRE

PANORAMA

L'alcalde de Mollerussa, nou portaveu del PDeCAT

Solsona, satisfet que “Lleida i el Pla tinguin representació nacional” || El partit avança en la reordenació de JxCat

Imatge de David Bonvehí i Marc Solsona.

Imatge de David Bonvehí i Marc Solsona.PDECAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, serà el nou portaveu del Partit Demòcrata (PDeCAT), en un moment en el qual la formació es troba en ple procés de reordenació de l’espai de Junts per Catalunya. Així ho va anunciar ahir el president de la formació, David Bonvehí, que va apuntar que el nomenament s’emmarca en la voluntat de reforçar la direcció del partit després que acordessin “transitar” cap a JxCat i de l’anunci del president, Quim Torra, de convocar eleccions una vegada s’aprovin els pressupostos.

Solsona, que ja formava part de la direcció del partit i seguirà sent el president del Consell d’Acció Municipal, va explicar que és “un acte de responsabilitat” i que volen continuar sent “una peça clau del moment polític”. Solsona va assegurar que està “content que Lleida i el Pla tinguin representació a nivell de país”.

Solsona és també diputat al Parlament i el 26 de maig va revalidar la majoria absoluta

Va afirmar que afronta aquesta nova posició dins de la formació amb “orgull i determinació”. Solsona és un dels homes forts del PDeCAT a Lleida i és diputat al Paralament de Catalunya. A més, a les eleccions municipals del passat 26 de maig va revalidar la majoria absoluta a Mollerussa a l’obtenir nou dels disset edils de l’ajuntament.

Bonvehí també ha encarregat a l’expresident de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, ser el responsable de política municipal. Així mateix, el diputat de JxCat Lluís Font assumirà l’apartat ideològic. “Necessitem una direcció forta, proactiva, que treballi pel mandat del Consell Nacional de reordenació de l’espai i transitar cap a JxCat”, va explicar Bonvehí, i per això s’han dividit part de les tasques del secretari d’Organització, Ferran Bel. Segons Bonvehí, estan intentat avançar en la reordenació de JxCat, “perquè tots els sectors se sentin còmodes”, i aspira a culminar aquest procés abans de les eleccions.

“Volem que això surti bé. Les fórmules estan totes obertes”, va assegurar Bonvehí, que es reunirà pròximament amb Carles Puigdemont. Al ser preguntat per si aquest últim pot ser el candidat de JxCat, Bonvehí va insistir que respectaran la seua opinió.

tracking