SEGRE

Aterra amb èxit l'avió d'Air Canadà amb problemes tècnics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTUALIZACIÓ. Aterra amb èxit l'avió d'Air Canadà amb problemes tècnics

Un avió de l’aerolínia Air Canadá està sobrevolant Madrid per preparar-se per a un aterratge d’emergència a l’aeroport de Barajas, segons han confirmat aquest dilluns el gestor de navegació aèria Enaire. Es tracta d’un avió Boeing 767-300 de la companyia canadenca que va enlairar de l’aeroport madrileny rumb a Toronto (Canadà) a les 14.33 hores i, després de detectar problemes tècnics, està provant de tornar a Barajas.

El Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèria (Sepla) ha detallat que l’avió ha perdut peces del tren d’aterratge que han entrat al motor esquerre, per la qual cosa ha d’estar tres hores cremant combustible, tal com marca el protocol, abans d’aterrar.

El vol actualment es troba en operació de crema de combustible al sud de l’aeroport per reduir pes a l’aterratge, ha informat el compte de controladors aeris en el seu Twitter.

En prevenció, s’ha activat el dispositiu de seguretat de l’Ajuntament de la capital i de la Comunitat de Madrid.

Així, s’han desplaçat al lloc almenys sis dotacions de la Comunitat i d’altres tantes de l’Ajuntament, a més de personal sanitari del servei municipal i regional d’urgències (Samur i Summa), han confirmat fonts d’Emergències 112.

També s’ha traslladat a Barajas la delegada del Govern de la Comunitat de Madrid, Maripaz García Vera, segons han detallat a Efe fonts de la pròpia Delegació del Govern.

L'avió d'Air Canadà, en el moment de l'aterratge a Barajas.

L'avió d'Air Canadà, en el moment de l'aterratge a Barajas.EFE

tracking