SEGRE

Un home sense llar torna una bossa amb 1.500 euros

Ha succeït a Vigo

Pixabay

Un home sense llar torna una bossa amb 1.500 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha recuperat una bossa de la seua propietat que contenia 1.500 euros després que un home amb pocs recursos i sense habitatge l’entregués a les autoritats després de trobar-la a Vigo. Segons han informat fonts policials, els fets van tenir lloc aquest dissabte cap a les 22.00 hores, quan una dona va denunciar a la comissaria la sostracció de la seua bossa. Així, va detallar que havia visitat diversos locals situats a la Plaça de la Independència entre les 19.00 i les 20.00 hores amb unes amigues. La dona també va manifestar que, durant aquell temps, havia portat la seua bossa amb ella i que en el mateix guardava 1.500 euros procedents d’una factura que havia cobrat, la seua cartera, diversa documentació i altres efectes personals.

Després de recórrer diferents establiments i dirigir-se cap a la Gran Via, va descobrir que li faltava la bossa quan caminava per l’avinguda Barcelona. Tanmateix, no havia advertit que ningú l’hi sostragués.

Posteriorment, un home es va dirigir a comisaría, on va entregar al personal de seguretat una bossa que havia trobat als voltants de Plaça Espanya. Una vegada que els policies van comprovar el contingut i van descobrir que es tractava de l’accessori la desaparició del qual havia estat denunciada, van contactar amb la propietària.

tracking