SEGRE

Sánchez porta a la reunió amb Torra temes com finançament o infraestructures

El president del Govern espanyol exposa una "agenda per al retrobament"

Sánchez porta a la reunió amb Torra temes com finançament o infraestructures

Sánchez porta a la reunió amb Torra temes com finançament o infraestructuresEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, vol abordar amb el de la Generalitat, Quim Torra, múltiples qüestions a més del "diàleg polític", i en concret li exposarà una "agenda per al retrobament" amb diversos eixos entre els quals cita el finançament autonòmic o les infraestructures. Fonts de l’Executiu citen en concret sis grans temes, començant pel "diàleg polític i la regeneració institucional", el finançament autonòmic i la "millora de la cooperació" entre ambdues administracions.

Després assenyalen la política social i el suport als serveis públics, l’impuls a les infraestructures i el suport davant de les catàstrofes naturals" entre les qüestions que vol abordar Sánchez en la seua trobada amb Torra a la seu de la Generalitat.

Aquest missatge de Moncloa a una hora que es produeixi la reunió està en línia amb el que ha defensat el Govern en els últims dies, en subratllar que en la trobada entre ambdós dirigents s’haurien d’abordar qüestions que afecten el dia a dia dels ciutadans d’aquesta comunitat, i no només el conflicte català per si mateix.

tracking