SEGRE

SUCCESSOS CARRETERA

Un motociclista mor en un accident a Massanes

El conductor d’un turisme implicat, detingut per homicidi imprudent || Dotze morts en vies interurbanes aquest any

Tram de la carretera GI-555 a prop de Massanes.

Tram de la carretera GI-555 a prop de Massanes.GOOGLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir diumenge un home com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i per homicidi imprudent per haver provocat la mort d’un motociclista a la carretera GI-555 a Massanes (Girona), segons va informar la policia catalana en un comunicat.

Els fets van ocórrer cap a les 10.15 hores d’ahir quan un vehicle que circulava en sentit Hostalric (Girona) va efectuar un avançament antireglamentari després de saltar-se la línia contínua.

Un altre motorista va morir a Sant Sebastià al sortir de la calçada i xocar contra la barrera de seguretat

En l’altra direcció circulava un motorista de 43 anys que es va veure obligat a fer una maniobra evasiva per poder evitar la col·lisió frontal amb el cotxe, i al sortir de la via el pilot va caure a l’asfalt i va morir.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va traslladar fins al lloc dels fets, però no va poder fer res per salvar la vida del motorista.

El conductor del turisme, un home de 35 anys i veí de Girona, va resultar negatiu en les proves d’alcohol i drogues i no tenia antecedents penals.

Pel que fa a l’afectació viària, es va donar pas alternatiu per la GI-555 a Massanes amb retencions en tots dos sentits fins que es va reobrir totalment la via poc abans de les 13.00 hores.

Amb aquesta víctima són dotze les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest 2020 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

D’altra banda, un altre motorista va morir ahir a la tarda a Sant Sebastià al de sortir de la calçada quan circulava per la GI-20 i xocar contra la barrera de seguretat, segons va informar el Departament basc de Seguretat. L’accident mortal es va produir cap a les 16.15 hores al punt quilomètric 6 de la GI-20, a l’altura de Riberas de Loiola, a Sant Sebastià, direcció Rentería. Per causes que s’investiguen, el motorista va sortir de la calçada i va xocar contra la barrera. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius sanitaris que no van poder fer res per salvar-li la vida.

tracking