SEGRE

TRIBUNALS CRIM

El fiscal amenaça d'acusar un caporal d'intentar encobrir Rosa Peral

Rosa Peral, la coacusada de matar la seua parella en el conegut com crim de la Urbana, ahir.

Rosa Peral, la coacusada de matar la seua parella en el conegut com crim de la Urbana, ahir.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal del judici del conegut com a crim de la Guàrdia Urbana va assegurar ahir a un testimoni cap del cos policia, J.J. Leal, que valorarà “seriosament” acusar-lo de fals testimoni i d’encobriment d’un delicte d’assassinat. Durant la declaració a l’Audiència Provincial de Barcelona, Leal va negar que hagués mantingut una conversa telefònica amb la coacusada, Rosa Peral, sobre el caràcter despistat del pare d’aquesta, però el fiscal va reproduir la xarrada assegurant que al seu parer “estava preparada” per “protegir” el pare de Peral, que en un primer moment va assegurar que havia vist la víctima l’endemà al crim, però posteriorment va rectificar al·legant que s’havia confós.

Durant la sessió també va declarar un altre agent, company de la víctima, que va assegurar que va començar a sospitar que Peral era la possible autora del crim el dia que van trobar el cadàver de la víctima calcinat al pantà de Foix. El testimoni va assegurar que la nit del crim aquesta li va enviar un missatge en què li deia que la víctima estava enemistada amb l’ exmarit, i que havia anat a punxar-li les rodes del cotxe i agafar un bat de beisbol. Per aquesta raó, l’agent va afegir que pensava que amb aquest missatge l’acusada es va intentar crear una coartada.

Un dels testimonis diu que Peral va provar d’incriminar el seu exmarit la nit del crim

Peral i l’altre acusat, tots dos urbans, s’enfronten a 25 i 24 anys de presó per presumptament haver matat la parella d’aquesta al domicili conjugal i després calcinar el vehicle amb el cadàver al maleter.

tracking