SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Afirma que el marit la va apunyalar abans de suïcidar-se a Valladolid

Els fills bessons de tres anys de la parella es trobaven al domicili en el moment en què van tenir lloc els fets || Els investigadors no descarten cap hipòtesi

Una periodista grava l’edifici on van tenir lloc els fets a Valladolid.

Una periodista grava l’edifici on van tenir lloc els fets a Valladolid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 48 anys va agredir presumptament amb una arma blanca la seua parella, de 39, que va resultar ferida lleu, abans de morir després d’autolesionar-se amb la mateixa arma ahir a la matinada en un domicili del barri de Parquesol, a Vallalodid, segons va afirmar la dona a la policia. En el moment dels fets els dos fills bessons de la parella, de tres anys, es trobaven dormint en una de les habitacions de l’habitatge.

El succés es va produir al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, quan una trucada al 016, el telèfon habilitat per a les dones maltractades, va alertar el servei d’emergència que s’havia produït una agressió en un habitatge on una dona havia resultat ferida i un home es trobava inconscient després d’autolesionar-se.

Quan els serveis d’emergència van arribar al lloc dels fets van trobar la dona a l’entrada en estat de gran agitació i va ser atesa pels serveis sanitaris al presentar lesions. Al sofà van trobar el cos de l’home amb una arma blanca clavada al pit i pel qual no van poder fer res per salvar-li la vida. Mentrestant, en una tercera estança, dormien els dos fills menors de la parella. La dona de l’home mort va ser traslladada a un centre hospitalari en el qual va ser atesa per diversos talls i va rebre alta el mateix dia i els dos petits van ser entregats a un familiar per a la seua custòdia.

Malgrat que aquesta va ser la versió que la dona va oferir a les autoritats, la policia va confirmar que mantenen obertes totes les hipòtesis. “Ara cal esperar als resultats de l’autòpsia i a la declaració que presti la dona”, va manifestar el subdelegat del Govern a Valladolid, Emilio Álvarez, que va concretar que no consta cap registre de denúncia per violència de gènere.

D’altra banda, la Guàrdia Civil va localitzar els cadàvers d’una parella d’ancians, de 84 i 91 anys, al seu domicili situat a la localitat sevillana de Lora del Río. Un metge va ser el que va donar la veu d’alarma després que no assistissin a una consulta mèdica que tenien programada. Segons la policia, el cos dels ancians no presentaven signes de violència ni existien denúncies per maltractaments.

tracking