SEGRE

TARRAGONA EMPRESES

Escorcollen Ercros per comprovar si compleix la normativa de seguretat

Els Mossos durant elescorcoll a la seu d’Ercros a Tarragona.

Els Mossos durant elescorcoll a la seu d’Ercros a Tarragona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen si tres grans dipòsits de l’empresa Ercros, situada al polígon petroquímic de Tarragona, incompleixen la normativa de seguretat industrial. Els agents de la divisió d’investigació criminal de la policia catalana van realitzar ahir dos escorcolls de manera simultània a les dos instal·lacions que la companyia té al polígon i a la seu que Ercros té a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

A més també van entrar a l’àrea de llicències i la tresoreria de l’ajuntament de Vila-seca, localitat on està situada l’empresa. L’operatiu, ordenat pel jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona, es troba sota secret de sumari.

No obstant, fonts properes a la investigació el van desvincular de la investigació oberta contra l’empresa Iqoxe, situada al mateix polígon i que el passat dia 14 de gener va explotar i va provocar la mort de tres persones.

Per la seua banda, l’empresa va assegurar a través d’un comunicat que les tres esferes d’emmagatzemament que s’investiguen i, en conjunt, totes les instal·lacions “disposen de tots els permisos administratius, autoritzacions ambientals i estudis de seguretat preventius necessaris”. A més a més, va afirmar que estan “col·laborant plenament” amb les actuacions policials.

tracking