SEGRE

Forn i Bassa també sortiran de presó per treballar i tenir cura de familiars

Són els primers exconsellers del Govern condemnats pel procés a qui s’aplica l’article 100.2 del reglament penitenciari

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn, durant el judici pel 'procés' al Suprem.

Forn i Bassa també sortiran de presó per treballar i tenir cura de familiarsTribunal Suprem

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exconseller d'Interior Joaquim Forn i la de Treball Dolors Bassa podran sortir de presó per anar a treballar i tenir cura de familiars, una vegada que les presons on compleixen condemna pel "procés" han acordat aplicar-los l’article 100.2 del reglament penitenciari. Segons ha informat la consellería de Justícia, en el cas de Forn, la Junta de Tractament de la presó barcelonina de Lledoners ha acordat permetre que surti cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, dotze hores i mitja cada jornada, per anar a treballar.

Per la seua part, la Junta de Tractament de Puig de les Basses, a Girona, permetrà que Bassa surti de presó tres dies a la setmana, vuit hores cada jornada, per anar a cuidar-se d’un familiar d’edat avançada.

D’aquesta forma, Forn i Bassa són els primers exconsellers del Govern de Carles Puigdemont condemnats pel procés a qui s’aplica l’article 100.2 del reglament penitenciari perquè puguin sortir de la presó per treballar o exercir de voluntariat, mesura que ja s’ha aprovat també per a l’exlíder de l’ANC Jordi Sànchez, el d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

tracking