SEGRE

PARTITS RENOVACIÓ

Inés Arrimadas i Igea s'enfronten pel futur de Ciutadans

Poden disputar-se el lideratge del partit

Inés Arrimadas i Francisco Igea, ahir a Valladolid.

Inés Arrimadas i Francisco Igea, ahir a Valladolid.NACHO GALLEGO/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, es va mostrar ahir “una mica decebut” després d’una breu i tensa conversa amb la portaveu de Cs al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, i va advertir que esperarà que la gestora que dirigeix el partit ofereixi les dades sobre les reunions d’agrupacions i les esmenes presentades abans de decidir si presenta o no la seua candidatura per presidir la formació.

“Quan tinguem tota aquesta informació prendrem una decisió, avui en sortim una mica decebuts”, va reiterar Igea.

A dos dies que es tanqui el termini per a la presentació de candidatures a la direcció nacional del partit, Arrimadas va coincidir amb Igea en un esmorzar informatiu a Valladolid.

Arrimadas va donar per fet que el líder del sector crític de Ciutadans participarà en les primàries i el va desafiar a mantenir un “col·loqui tranquil davant dels militants” abans de la votació, el resultat de la qual va fer una crida a respectar.

Així mateix, l’actual portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats va rebutjar que el “futur del partit” es pugui decidir “entre dos persones en un despatx”.

tracking