SEGRE

ALEMANYA SUCCESSOS

Més de 30 ferits en un atropellament massiu en un Carnaval a Alemanya

La Policia té clar que l’acció del conductor, que ja està detingut, va ser clarament intencionada || No es descarta cap mena d’hipòtesi, inclosa la política

La policia alemanya i els serveis d’emergència inspeccionen el vehicle utilitzat en l’atropellament múltiple.

La policia alemanya i els serveis d’emergència inspeccionen el vehicle utilitzat en l’atropellament múltiple.ELMAR SCHULTEN/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys 30 persones van resultar ferides ahir de diversa consideració, entre elles diversos nens, en un atropellament múltiple de caràcter intencionat ocorregut en una localitat pròxima a Kassel, al centre d’Alemanya, durant una tradicional desfilada de Carnaval. Els fets van tenir lloc a la localitat de Volkmarsen, a la regió de Hessen, cap a les 14.30 hores.

El conductor del vehicle implicat en l’atropellament va ser detingut. Segons la cadena de televisió Hessenschau, es tractaria d’un ciutadà alemany de la zona de 29 anys d’edat.

Aquest incident es produeix a menys d’una setmana després de la matança xenòfoba de Hanau

“Assumim que va ser un acte intencionat”, va assenyalar un portaveu policial citat per DPA, si bé va aclarir que les autoritats no veuen per ara indicis que estigués políticament motivat. No obstant, des del ministeri de l’Interior de Hessen van apuntar que no es descarta aquesta última hipòtesi.

Pel que sembla, el turisme, una Mercedez-Benz Combi de color gris metal·litzat, va recórrer uns 30 metres per la vorera atropellant els que hi havia congregats i el conductor hauria accelerat durant l’atropellament, segons algun dels testimonis. El vehicle s’havia saltat prèviament la prohibició de circular per aquesta zona, tancada al trànsit per les celebracions. Alguns dels ferits es troben en estat greu, segons diverses fonts.

La Policia va convidar la població a no difondre rumors ni especulacions de l’atropellament, mentre que va posar a disposició d’eventuals testimonis un web en el qual compartir fotos i imatges dels fets per contribuir a la investigació.

Aquest incident es va produir menys d’una setmana després que un home armat abatés onze persones, incloent-lo a ell mateix, en dos tirotejos amb motivacions xenòfobes a la ciutat alemanya de Hanau.

tracking