SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

A la presó tres joves per violar una menor de tretze anys a Bilbao

La víctima diu que li van posar alguna cosa a la beguda i només recorda que es va despertar mig nua en una obra || Els arrestats tenen nombrosos antecedents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius de l’Ertzaintza van arrestar dijous tres joves d’entre 18 i 21 anys i amb un ampli historial delictiu per presumptament agredir sexualment una menor de tretze anys a la zona de Solokoetxe a Bilbao el cap de setmana passat. Tots van ingressar ahir a la presó biscaïna de Basauri després de declarar davant de l’autoritat judicial.

Segons va explicar el departament basc de Seguretat, la policia va iniciar una investigació després que la víctima, que va haver de ser assistida en un centre hospitalari, denunciés haver patit una agressió sexual dissabte passat a la matinada. Pel que sembla, segons va relatar la mateixa adolescent, havia sortit de festa amb uns amics quan, en un moment en què es va quedar sola, els agressors s’hi van atansar per oferir-li una beguda a la qual li haurien afegit alguna substància. Després de beure-se-la, la noia va quedar en estat d’inconsciència, per la qual cosa també s’investiga si podria tractar-se d’un altre cas d’insubmissió química. La menor es va despertar diumenge al matí seminuna, sense pantalons ni roba interior, a l’interior d’un edifici en obres i confosa. La noia va ser auxiliada per una dona que va trucar al servei d’emergències mèdiques. Posteriorment va ser traslladada a un centre mèdic on se li va aplicar el protocol d’agressions sexuals. Després de diverses indagacions, finalment els agents van aconseguir identificar els tres joves implicats en els fets. Tots compten amb nombrosos antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni.

Detingut un jove de 18 anys per provar d’abusar d’una dona que va assetjar fa dos anys

Per la seua part, els grups representats a l’ajuntament de Bilbao van firmar una declaració de repulsa envers aquesta “nova agressió masclista” que “suposa una greu i intolerable vulneració dels drets humans”.

En un altre ordre de coses, la Guàrdia Civil d’Almeria va detenir un home de 18 anys i veí d’El Ejido per intentar abusar sexualment d’una excompanya de feina que ja havia assetjat feia dos anys suplantant la identitat d’una altra persona. Pel que sembla, l’individu va ser detingut després que abordés la dona quan es disposava a sortir del seu vehicle, intentés portar-la a un lloc apartat i fugís al ser sorprès per un veí.

?

La defensa dels tres joves afganesos acusats de violar tres germanes nord-americanes la nit de Cap d’Any a Múrcia va reclamar ahir “el cessament immediat de les mesures cautelars” imposades als seus clients després que sortissin a la llum unes imatges gravades el matí de l’1 de gener on es mostra els presumptes agressors i les víctimes acomiadant-se en una estació d’autobusos murciana de manera afectuosa amb petons i abraçades. La defensa apunta que aquestes imatges demostren que la denúncia presentada “és falsa”.

Noves dades del cas de les tres americanes

tracking