SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Tres morts en un accident a l'N-240 a Tarragona

El cotxe va xocar contra la mitjana || Amb aquest sinistre, ja són vint-i-una les víctimes mortals a Catalunya aquest any

Imatge del lloc de l’accident mortal a l’N-240.

Imatge del lloc de l’accident mortal a l’N-240.ROGER SEGURA/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes van morir la matinada de divendres a dissabte en un accident de trànsit a la carretera N-240 a Tarragona, quan el vehicle en el qual viatjaven va sortir de la via i va xocar contra la mitjana d’aquesta carretera.

Fonts del Servei Català de Trànsit van assegurar que l’accident es va produir cap a les cinc del matí al quilòmetre 2,5 d’aquesta via, i que els integrants del vehicle van morir a l’instant com a conseqüència de l’impacte.

Mor una jove de 25 anys al xocar amb el cotxe contra una columna en un camí de Granada

Per causes que encara es desconeixen, el cotxe en el qual viatjaven les tres víctimes mortals va tenir una sortida de via i va xocar contra els blocs de formigó de la mitjana de la carretera.

Les tres víctimes mortals són homes. Es tracta del conductor J.P.M., de trenta-nou anys, i el passatger davanter, M.P.A., de cinquanta-un anys, tots dos veïns de Valls.

La tercera víctima, passatger del darrere, no ha estat identificada perquè no portava documentació. L’accident va provocar el tall de l’N-240 fins a les vuit del matí, quan es va poder reobrir completament al trànsit.

Onze patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dels bombers i tres d’ambulàncies, així com el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), es van desplaçar al lloc de l’accident.

Amb aquestes víctimes, ja són vint-i-una les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

D’altra banda, una jove de vint-i-cinc anys va morir divendres a la nit en un accident de trànsit a Granada capital al xocar contra una columna a prop del Parque de las Ciencias.

Així doncs, segons va informar en un comunicat el servei d’Emergències 112, el succés es va produir divendres cap a les 23.15 hores, quan l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES 061) va alertar el centre de coordinació que un vehicle havia impactat contra una columna al carrer Los Juncos, un camí que surt del Parque de las Ciencias paral·lel al riu Genil.

tracking