SEGRE

Tres detinguts per violar una dona en un cotxe i gravar-ho a Barcelona

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per presumptament violar una dona en un cotxe a Barcelona dissabte a la matinada i haver gravat i fet fotografies durant l’agressió sexual, ha informat aquest dilluns la policia catalana en un comunicat.

Un testimoni va trucar passades les sis de la matinada de dissabte a la policia avisant que una dona estava sent agredida sexualment per tres homes dins d’un cotxe aparcat.

Els agents van acudir al lloc i van poder arrestar els tres presumptes agressors, de 33, 32 i 28 anys, i nacionalitats hondurenya, equatoriana i espanyola.

Dos dels autors estaven fora del vehicle i un encara seguia dins amb la dona, que estava en estat de semiinconsciència, i va ser evacuada a un centre hospitalari seguint el Protocol d’activació de delictes sexuals.

Segons la declaració del testimoni que va alertar de la violació i a partir de les investigacions, els detinguts van fer fotos i van gravar imatges mentre agredien la dona, a qui li havien robat el telèfon mòbil.

La dona ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per aquests fets i els tres detinguts han passat el matí d’aquest dilluns a disposició judicial, i se’ls atribueixen presumptes delictes d’agressió sexual, de descobriment i revelació de secrets, i furt.

tracking