SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ SEXUAL

A la presó per violar en grup una jove i gravar-ho a Barcelona

Els fets van succeir en un cotxe aparcat al carrer i quan la víctima estava inconscient || Els presumptes agressors també li havien sostret el telèfon

Imatge d’arxiu d’una manifestació en repulsa de les agressions sexuals a Barcelona.

Imatge d’arxiu d’una manifestació en repulsa de les agressions sexuals a Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadre van detenir dissabte a la matinada tres homes de 28, 32 i 33 anys per presumptament agredir sexualment una jove de 24 que van gravar i van fotografiar mentre consumaven l’abús dins d’un cotxe estacionat al carrer Casanovas, a l’Eixample de Barcelona. Tots van ingressar ahir a presó provisional comunicada i sense fiança acusats dels delictes d’agressió sexual en grup a víctima vulnerable, revelació de secrets i furt.

Els fets van ocórrer poc abans de les sis del matí de dissabte, quan un testimoni va avisar els serveis d’emergències que una noia era violada en grup dins d’un vehicle estacionat a la via pública prop d’una discoteca de música llatina. A més va assenyalar que els agressors, que s’havien alternat per abusar-ne, estaven utilitzant els telèfons mòbils per gravar els fets.

Quan els agents van arribar al lloc, dos dels arrestats ja es trobaven fora del vehicle i un encara seguia dins amb la dona, que estava en estat de semiinconsciència. La jove va ser evacuada a un centre hospitalari seguint el protocol per agressions sexuals. La víctima va explicar a la Policia que havia coincidit almenys amb uns dels presumptes agressors a la discoteca propera al lloc on va succeir la violació i que aquest la va convidar a una beguda, però va assegurar que no recordava el que havia succeït, ni com havia acabat dins del vehicle, motiu pel qual s’investiga si pot tractar-se d’un cas d’insubmissió química.

Després de la detenció, els Mossos van intervenir els mòbils dels tres homes i van accedir a la galeria de dos dels aparells, on van trobar fotos i vídeos de l’agressió durant la qual també feien comentaris ofensius i injuriosos contra la víctima. A la butxaca d’un d’ells es va trobar el terminal mòbil de la dona, per la qual cosa se’ls acusa també d’un delicte de furt.

Els tres van passar ahir a disposició judicial i després d’acollir-se dos d’ells al dret a no declarar el jutge va ordenar-ne l’ingrés al centre penitenciari de Brians. Un d’ells tenia antecedents policials per delictes menors i no vinculats amb els quals ara se l’acusa.

tracking