SEGRE

Vint-i-un ferits en descarrilar un tren d'alta velocitat a prop d'Estrasburg

El TGV circulava en direcció París

Vint-i-un ferits en descarrilar un tren d'alta velocitat a prop d'Estrasburg

Vint-i-un ferits en descarrilar un tren d'alta velocitat a prop d'EstrasburgEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vint-i-una persones van resultar ferides aquest dijous, una d’elles de gravetat, a causa del descarrilament a una trentena de quilòmetres d’Estrasburg (nord-est de França) d’un tren d’alta velocitat (TGV) que circulava en direcció París. Una portaveu de la Societat Nacional de Ferrocarrils (SNCF) va explicar que el conductor del tren va ser evacuat en estat molt greu i que entre els altres ferits també hi ha un revisor.

La prefectura (delegació del Govern) va assenyalar en un comunicat que, més enllà del conductor, els serveis sanitaris van fer atenció a unes altres 20 persones en situació d’"urgència relativa".

L’accident es va produir al municipi d’Ingenheim poc abans de les 8.00 locals (7.00 GMT) quan la locomotora va sortir de les vies per l’enfonsament del terreny per causes encara desconegudes, va assenyalar la portaveu, que va recordar que aquests últims dies ha plogut abundantment en la zona.

Unes 300 persones viatjaven al tren, que cobria el trajecte entre Colmar i París. L’impacte va trencar els vidres d’alguns vagons. Els viatgers van haver de ser transportats amb autobús fins Estrasburg.

El sinistre va provocar retards en els TGV entre París i Estrasburg, ja que els combois van haver de ser desviats de la línia d’alta velocitat a la convencional. La SNCF ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident.

tracking