SEGRE

TRIBUNALS CRIM

L'assassina de la Urbana tenia una foto d'una mà ensangonada

La defensa mostra converses romàntiques amb la víctima

L’acusada Rosa Peral.

L’acusada Rosa Peral.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pèrits que van declarar ahir al judici pel conegut com crim de la Urbana que se celebra a l’Audiència de Barcelona van indicar que, després d’analitzar els més de 900 xats i les 100.000 fotos que l’acusada, Rosa Peral, guardava al telèfon, van trobar una imatge d’una mà plena de sang d’hores després de l’assassinat de la víctima, Pedro Rodríguez.

No obstant, van assenyalar que la fotografia era de molt mala qualitat i no podia identificar-se de qui era l’extremitat que hi apareixia. Els pèrits van dir que era una “imatge en miniatura” que es genera automàticament quan es fa o es manipula una fotografia, la qual cosa significa que l’original va ser esborrada. Segons van assenyalar, la fotografia es va fer el 2 de maig del 2017, el matí després que Pedro morís.

Per la seua part, la defensa de Peral va mostrar converses afectuoses que la clienta tenia amb la víctima per demostrar que ella no va ser la que va assassinar Pedro, ja que “hi ha tants missatges romàntics com acusacions per gelos”. Durant la reproducció de les converses, el jurat va poder sentir “converses positives en què parlaven de tenir un nadó junts o casar-se”. A més, l’advocat també va mostrar desenes de fotografies en les quals la parella apareixia amb actituds afectuoses i va assegurar que l’acusada havia comprat cinquanta tests d’embaràs perquè tenia la intenció de ser mare amb Pedro.

Els agents de la Guàrdia Urbana Rosa Peral i Albert López, l’altre acusat pel crim, s’enfronten a fins a vint-i-cinc anys de presó per assassinar i calcinar dins del seu vehicle el també policia Pedro Rodríguez, que en el moment de la mort també era parella de l’acusada.

tracking