SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Casado surt en defensa de Cayetana Álvarez de Toledo

Pablo Casado.

Pablo Casado.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PP, Pablo Casado, va donar suport ahir públicament a Cayetana Álvarez de Toledo, a la qual va definir com una “extraordinària” portaveu parlamentària que ha decidit ser “lliure” i fer “batalles ideològiques sense complexos”. Casado li va brindar aquest reconeixement en un acte amb dones amb motiu del 8 de març celebrat a Madrid, en una setmana en què Álvarez de Toledo ha ocupat el focus mediàtic per les seues declaracions assegurant que La Sexta “fa negoci amb l’erosió dels valors” de la democràcia.

Casado també va aprofitar l’acte per criticar la divisió que aquesta setmana està vivint el Govern de coalició de PSOE i Unides Podem i va demanar als ministres que deixin de “barallar-se entre ells” i es dediquin a treballar i a complir mesures com les acordades en el pacte contra la violència de gènere, un assumpte en el qual han de treballar “tots junts”.

També va indicar que el Partit Popular “sempre” ha fet un acte amb motiu del 8-M i va explicar que no va acudir a la manifestació de Madrid de l’any passat perquè no compartia el manifest dels organitzadors. “Era impossible de subscriure, fossis noi o noia, fossis espanyol o fossis japonès”, va emfatitzar el líder popular.

tracking