SEGRE

SUCCESSOS ABUSOS

Tres detinguts per una presumpta violació en grup a una menor

La nena, de 14 anys d’edat, va denunciar els fets a La Palma || La Policia arresta un home per una agressió sexual a una dona a la ciutat de Lugo

La Guàrdia Civil va detenir tres homes per agredir una menor.

La Guàrdia Civil va detenir tres homes per agredir una menor.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes per la presumpta implicació en un suposat delicte d’agressió sexual a una menor, segons va informar la Guàrdia Civil.

La víctima, que va rebre atenció mèdica a l’Hospital General de La Palma, té catorze anys d’edat. Els fets van ocórrer la matinada de dissabte a diumenge, durant la celebració de l’Enterrament de la Sardina del Carnaval de San Andrés y Sauces, a l’illa de La Palma.

La víctima agredida a La Palma té 14 anys i va ser presumptament agredida de matinada

Els agents de la Guàrdia Civil investiguen el cas i realitzen les gestions i comprovacions convenients per tal d’aclarir els fets.

D’altra banda, agents de la Policia Nacional van arrestar dissabte un home major d’edat per un delicte d’agressió sexual contra una dona, també major d’edat, a la ciutat de Lugo ocorreguda la nit de divendres.

Ara mateix, el cas es troba en procés d’investigació i els agents se centren a esbrinar si es tracta d’una agressió consumada o en grau de temptativa.

Dels fets van informar fonts de la Policia Nacional, mentre van comunicar que l’home es troba als calabossos i que, probablement, passarà a disposició judicial el dia d’avui.

La dona agredida va haver de ser trasllada a l’Hospital Lucus Augusti (HULA), on els sanitaris la van atendre i van provar de tranquil·litzar-la. Allà també va ser assistida per metges forenses per realitzar-li diverses proves, necessàries quan es tracta d’un cas com aquest.

El succés va tenir lloc al barri d’A Fervedoira, en un habitatge al qual va acudir tant la Policia com els serveis d’emergències per intervenir, detenir l’home i assistir la dona.

El presumpte agressor està pendent de seguir els tràmits de declaració mentre espera a passar a disposició judicial als calabossos de la comissaria de la Policia Nacional de Lugo.

Una xacra que es vol aturar amb la nova Llei de Llibertat Sexual ? Els delictes contra la llibertat sexual suposen la major pujada en el balanç de criminalitat del 2019, segons el ministeri de l’Interior, amb un 18,1%, tenint el nombre més alt d’agressions i abusos denunciats a Catalunya (2.598), Andalusia (2.348) i Madrid (2.017).

tracking