SEGRE

RESCAT IMMIGRACIÓ

Interceptada una pastera amb 22 migrants a bord a l'illa d'Alborán

Les persones rescatades a l’arribar al port de Motril dijous a la nit.

Les persones rescatades a l’arribar al port de Motril dijous a la nit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rescatar dijous a la nit vint-i-dos immigrants d’origen magrebí, tots homes, que van ser interceptats a bord d’una pastera a prop de l’illa d’Alborán. Tots ells van ser traslladats al port de Motril, on els van atendre membres de la Creu Roja per a una primera atenció sanitària i alimentària. Alguns d’ells van necessitar rebre atenció especialitzada a causa de diferents problemes físics.

Segons va informar Salvament Marítim, l’embarcació la va localitzar un avió de la benemèrita i la va interceptar la patrullera Río Genil, i els immigrants van ser transbordats a la Salvamar Gienah, que els va traslladar al port de Motril. Després de ser atesos per Creu Roja, tots ells van ser posats a disposició de la Policia Nacional al centre d’acollida temporal del qual disposa aquest cos al port.

A començaments d’aquesta setmana, van ser rescatats a la mateixa zona dos caiucs més amb divuit immigrants cada un a bord als quals pretenien desembarcar a la costa granadina. Tots es trobaven en bon estat.

tracking