SEGRE

ESNOTICIA

El doble de morts en un dia

Els morts per coronavirus a Espanya passen de 136 a 288 en 24 hores, la majoria a Madrid || La capital imposa 199 sancions per incomplir les restriccions de trànsit

La Gran Via de Madrid oferia ahir una imatge atípica i gairebé buida de vehicles i vianants.

La Gran Via de Madrid oferia ahir una imatge atípica i gairebé buida de vehicles i vianants.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de morts per coronavirus a Espanya es va elevar ahir a 288 persones, la qual cosa representa un augment de 152 morts en 24 hores, i els contagiats a un total de 7.753, segons dades del ministeri de Sanitat. El nombre d’infectats va augmentar en 2.000 persones des de dissabte, quan es van registrar un total de 5.753 casos positius, i el nombre de morts per coronavirus s’ha duplicat: de 136 de morts dissabte a 288 ahir. Per això, la taxa de letalitat a Espanya se situa en un 3,7 per cent.

En el conjunt d’Espanya, la imatge a la majoria de municipis va ser la dels carrers i places buides. A Madrid, la ciutat amb més casos de tot l’Estat, la Policia Municipal va imposar fins a 199 denúncies per no complir les restriccions de trànsit que s’havien decretat per l’estat d’alarma i va detenir una persona per resistència a l’autoritat. Segons fonts municipals, les sancions imposades van des dels sis-cents euros fins a més import i la majoria s’han formulat als districtes de Puente de Vallecas i Centre.

Per la seua part, la junta de Castella i Lleó va llançar ahir un missatge a empreses i particulars perquè donin als hospitals de la comunitat màscares, bates plàstiques, ulleres antiescatxics i altres materials sanitaris. En aquest sentit, ciutadans d’origen xinès van repartir màscares i gel desinfectant a bombers i policies de Madrid.

En un altre ordre de coses, a Màlaga es va practicar una cesària a una dona embarassada de 27 setmanes i que va donar positiu. La dona és una infermera que es troba en estat greu i pendent d’evolució, motiu pel qual es va avançar el seu part.

La Gran Via de Madrid oferia ahir una imatge atípica i gairebé buida de vehicles i vianants.

La Gran Via de Madrid oferia ahir una imatge atípica i gairebé buida de vehicles i vianants.EFE

tracking