SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Moren tres homes en el xoc de dos camions i un cotxe a l'A-7 a Crevillent

Un turisme va caure a l’enfonsar-se la calçada a Màlaga.

Un turisme va caure a l’enfonsar-se la calçada a Màlaga.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes van morir la matinada de diumenge a dilluns en l’accident registrat entre dos camions i un cotxe a l’A-7, al terme municipal de Crevillent (Alacant), segons va informar el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El sinistre es va registrar cap a les 5.45 hores, moment en què el CICU va rebre l’alerta del xoc, a l’altura del quilòmetre 528 de l’A-7.

Com a conseqüència de la col·lisió, un dels camions es va incendiar. El CICU va mobilitzar fins al lloc una unitat del SAMU i una altra unitat de Suport Vital Bàsic. Els serveis mèdics únicament van poder confirmar la mort de dos homes per cremades i d’un tercer, ocupant del cotxe, per l’impacte de la col·lisió. L’A-7 al quilòmetre 528 va quedar tallada en sentit Barcelona, segons van informar el 112 GV i la DGT.

D’altra banda, l’enfonsament de part de la calçada al punt quilomètric 1,8 de la carretera MA-3109, que uneix els municipis malaguenys d’Almáchar i El Borge, va obligar a tallar el trànsit d’aquesta via per part dels equips operatius del servei de Vies i Obres de l’Àrea de Foment de la Diputació de Màlaga.Un cotxe va caure al buit a l’enfonsar-se la calçada, tot i que no consta si els ocupants van patir ferides.

tracking