SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Una dona apunyala mortalment el marit i se suïcida després a Getafe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de seixanta-sis anys va morir ahir al llançar-se al buit des d’una finestra del seu habitatge a Getafe, després d’haver apunyalat el marit, un home de nacionalitat espanyola i seixanta-vuit anys que va acabar perdent la vida hores després en un centre hospitalari de Madrid.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de quatre de la tarda en un immoble del carrer Castelló de la Plana d’aquesta localitat madrilenya. Els serveis d’emergència van rebre l’avís que el cos sense vida d’una persona es trobava a la via pública. Quan van arribar al lloc, no van poder fer res més que certificar la mort de la dona, que pel que sembla s’havia llançat al buit des de l’habitatge.

Els agents de la Policia Nacional van pujar al domicili de la finada i van accedir a l’interior. Va ser allà on van trobar el marit de la dona morta amb tres ferides d’arma blanca al pit i a l’abdomen.

L’home va ser traslladat d’urgència a l’Hospital 12 de Octubre de Madrid. Tanmateix, a causa de la gravetat de les ferides, també va acabar perdent la vida.

El Grup V d’Homicidis de la Policia Nacional ja investiga els fets i la principal hipòtesi és que la dona, després d’apunyalar el marit, es va suïcidar llançant-se al buit.

tracking