SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Presó per al marit de la dona assassinada a Las Palmas

Ja són divuit les víctimes en el que va d’any || L’ajuntament de Barcelona reforça l’atenció durant el confinament

Imatge de la casa on va ser assassinada la dona de Las Palmas.

Imatge de la casa on va ser assassinada la dona de Las Palmas.ELVIRA URQUIJO A./EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat de guàrdia de Las Palmas de Gran Canària va ordenar ahir diumenge l’ingrés a la presó, comunicada i sense fiança, de l’home que presumptament va matar l’esposa asfixiant-la amb un coixí dissabte.

L’autoritat judicial, la magistrada titular del jutjat d’instrucció número 5 de la capital grancanària, imputa a l’acusat un delicte d’assassinat amb agreujant de parentiu. Amb aquesta s’eleven a divuit les víctimes mortals de la violència de gènere en el que va d’any i a 1.051 des de l’any 2003, quan es van iniciar els registres.

Un home de 52 anys va ser detingut per agredir la parella en un habitatge de Laudio (Àlaba)

Així mateix, aquest és el segon assassinat masclista des de la declaració de l’estat d’alarma com a conseqüència del crisi del coronavirus, en vigor des del passat dia 14 de març.

D’altra banda, un home de cinquanta-dos anys va ser detingut per agredir la parella en un habitatge de la localitat alabesa de Laudio. La víctima va ser traslladada en una ambulància a l’hospital.

L’home va estar en dependències policials i va ser posat en llibertat a l’espera del que determinin les autoritats judicials.

Per la seua banda, l’ajuntament de Barcelona ha reforçat els serveis municipals d’atenció víctimes de violència masclista per la possibilitat que augmentin les agressions a dones durant el confinament pel coronavirus, va informar ahir el consistori en un comunicat.

tracking