SEGRE

ESNOTICIA

Els EUA confien a poder tornar a “la normalitat” al maig

En funció de la situació de cada estat

Imatge d’arxiu d’Anthony Fauci amb Donald Trump.

Imatge d’arxiu d’Anthony Fauci amb Donald Trump.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El màxim responsable de la resposta de les autoritats federals nord-americanes davant del coronavirus, el doctor Anthony Fauci, va explicar ahir que podrien començar el procés de normalització i a aixecar les restriccions imposades per atallar el contagi del coronavirus el mes de maig, almenys en algunes zones.

“Crec que podria començar segurament el mes vinent”, va afirmar en aquest sentit Fauci, director de l’Institut Nacional d’Al·lergologia i Malalties Infeccioses dels Estats Units. “En qualsevol cas, l’aixecament de les mesures de confinament dependrà de la situació a cada zona del país i haurà de ser gradual”, va afegir.

Unes declaracions que van sorgir mentre el país s’ha convertit en el territori amb més contagis i víctimes mortals del món, amb Nova York com a epicentre. En relació amb les eleccions presidencials del novembre, Fauci va advertir del perill d’una segona onada de contagis. “Tenim un bon camí, un camí moderat per avançar cap a la normalitat i esperem que quan arribem al novembre puguem fer-ho de la forma convencional”, va indicar.

tracking