SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Mata la seua dona tirant-la per la finestra en una baralla a Valladolid

L’home ha estat detingut acusat d’un nou assassinat masclista || Els veïns van col·locar matalassos al carrer per intentar esmorteir el cop

Bloc d’habitatges de Valladolid des del qual es va precipitar la víctima del succés, ahir.

Bloc d’habitatges de Valladolid des del qual es va precipitar la víctima del succés, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 56 anys va morir assassinada ahir a la matinada a Valladolid en el que seria el tercer crim masclista des que es va decretar el confinament per la pandèmia de coronavirus. La víctima es va precipitar des d’una finestra del seu domicili després de protagonitzar una discussió amb la seua parella. Els fets van ocórrer passat un quart de tres de la matinada, quan els veïns van alertar d’una forta baralla a l’habitatge, situada a la part alta del barri de Pajarillos, a Valladolid. Van explicar que la dona estava abocada en una de les finestres de l’immoble, ubicat en un tercer pis.

Mentre arribaven els serveis d’emergència, els veïns van fer provisió de matalassos per provar d’esmorteir el cop per si la dona queia al buit. Finalment, es va precipitar i, malgrat els matalassos, la força de l’impacte li va produir la mort. A l’arribar, els sanitaris només van poder certificar la defunció.

Els veïns afirmen que les baralles eren constants entre la parella malgrat no haver-hi denúncies prèvies

Els agents de la Policia Local de Valladolid i de la Policia Nacional van trobar al domicili familiar la parella de la dona, un home de 44 anys que, cap a les cinc de la matinada, va ser detingut per un presumpte cas de violència de gènere.

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, va confirmar que es tracta d’un nou crim masclista, encara que la investigació continua oberta. Segons van explicar alguns veïns, les baralles entre la parella eren fortes i constants, malgrat que no constaven denúncies prèvies per maltractaments.

D’altra banda, els resultats de l’autòpsia que s’ha practicat al cos de la víctima van revelar que la dona no tenia lesions compatibles amb una agressió i només presentava les produïdes per l’impacte mortal en la caiguda.

D’altra banda, un jove de 22 anys va ser arrestat dijous a Madrid per agredir en diverses ocasions la seua mare a l’interior del domicili que tots dos comparteixen, al barri de Tetuan.

La progenitora va aprofitar que el seu agressor va abandonar l’immoble dijous a la nit, a pesar de les restriccions de moviment imposades per l’estat d’alarma, per avisar els serveis d’emergència. Mentre agents de la Policia Local de Madrid parlaven amb la dona, visiblement nerviosa, va tornar el seu fill al domicili.

Durant l’escorcoll policial, els agents van detectar que portava un ganivet de catorze centímetres de tall i els mateixos de mànec, i va ser detingut.

tracking