SEGRE

Detingut per presumptament matar tres indigents a Barcelona amb una barra de ferro

L’últim crim s’ha produït la nit d’aquest dilluns a l’Eixample

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la seua presumpta implicació en la mort de tres sense sostre des del 16 d’abril a Barcelona, tots amb una barra de ferro, i s’investiga la seua possible relació amb un quart cas del 18 de març, han informat fonts coneixedores Europa Press. El detingut és un home brasiler de 35 anys, que ha estat localitzat a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) després d’una recerca que s’ha allargat gran part de la nit, duta a terme pels Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

L’última mort ha ocorregut la nit d’aquest dilluns al carrer Rosselló de Barcelona, i els agents han rebut l’avís a les 23 hores, ha informat la policia catalana.

La víctima mortal ha estat atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que finalment ha certificat la seua mort.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Región Metropolitana Barcelona se centren ara a determinar si la mort d’aquest indigent pot estar relacionada amb uns altres tres crims de persones sense llar ocorreguts a la capital catalana en les últimes setmanes. Aquesta última víctima ha estat agredida amb una barra de ferro, i s’estudia la hipòtesi que hi pugui haver un mateix autor que actua amb un modus operandi similar: dos de les altres víctimes també van ser colpejades amb un pal de ferro.

COL·LABORACIÓ PER TROBAR-LO

L’activista de persones sense sostre Lagarder Danciu ha explicat a les seues xarxes socials que una patrulla de la Urbana s’ha atansat durant la matinada de dimarts a la Casa Cadiz, on viuen persones sense llar i propera a la zona de l’homicidi.

Danciu ha detallat que els agents han acudit|anat per informar-los que estaven buscant un home que acabava d’assassinar una altra persona sense llar, i els van fer una descripció que era jove i que anava vestit de blanc, per si l'havien vist.

També la Fundació Arrels, que treballa prestant serveis a persones sense llar, havia alertat aquests últims dies que ha augmentat la inseguretat per al col·lectiu, ja que no pot confinar-se durant l’estat d’alarma.

De fet, en un comunicat Arrels va insistir que, amb la situació de confinament i ara que moltes persones no són al carrer, és més fàcil que els sense llar estiguin sols i exposats a més abusos i vulneracions.

UNS ALTRES DOS CASOS

Hi ha dos casos propers en el temps, el 16 i 18 d’abril, que van passar als voltants de l’Auditori i al carrer Casp de Barcelona, en el qual les víctimes van ser colpejades amb una barra de ferro. Abans, el 18 de març, va ocórrer un altre crim, al carrer Sardenya: van assassinar un sense sostre de 60 anys i nacionalitat espanyola acoltellant-lo, i ara s’intenta acabar de vincular aquest homicidi amb un mateix autor. Les altres dos víctimes eren un home d’origen magrebí de 27 anys (el 16 d’abril) i un home de 60, el del 18 d’abril.

tracking