SEGRE

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Una dona es troba greu al ser apunyalada pel seu marit a Reus

Detingut un home acusat de clavar cops de puny a la seua parella a Valladolid || A la presó amb fiança una detinguda a Tordesillas per apunyalar el seu espòs

Imatge d’arxiu de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ser ingressada la dona de Reus.

Imatge d’arxiu de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ser ingressada la dona de Reus.EFE/JAUME SELLART/ RMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Reus va detenir diumenge a la tarda un home després de presumptament apunyalar la seua esposa amb un ganivet al carrer Escultor Rocamora de la ciutat, i el van haver de seguir perquè intentava fugir.

Els Mossos d’Esquadra, que s’encarreguen de la investigació dels fets, van explicar que l’home està detingut i denunciat per un presumpte intent d’homicidi que tracten com un cas de violència masclista.

Una dona de 30 anys va apunyalar diumenge el seu marit, de 44, a Tordesillas

Es preveu que el detingut passi a disposició judicial avui dimarts, i la dona està ingressada des de diumenge en un hospital de la ciutat de Tarragona, en estat greu, encara que no es tem per la seua vida, van detallar els Mossos.

D’altra banda, agents pertanyents a la setena Unitat de Districte de la Policia Local de València van detenir la matinada de diumenge a dilluns un home 46 anys per un presumpte delicte de violència de gènere contra la seua parella, una dona de 40 anys, a la qual suposadament va clavar puntades de peu i va amenaçar amb un ganivet i que es va escapar de l’habitatge, al Marítim.

Segons va informar la Policia Local en un comunicat, els fets van ocórrer cap a les 00.58 hores, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 092 perquè, pel que sembla, la Policia Nacional havia intervingut en un domicili per un cas de violència de gènere i l’autor dels fets havia marxat.

Paral·lelament, el Jutjat d’Instrucció 4 de Valladolid va acordar, d’acord amb el criteri del Ministeri Fiscal, l’ingrés en presó provisional eludible amb fiança de 6.000 euros d’una dona detinguda diumenge passat per suposadament apunyalar el seu marit al seu habitatge a Tordesillas.

La causa està oberta per un delicte de lesions greus. La investigació i el resultat de les diligències que es practiquin al llarg de la instrucció determinaran si es manté aquest delicte o se li imputa temptativa d’homicidi, segons van informar fonts del Gabinet de Premsa del Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó.

La detinguda, de 30 anys d’edat, va prestar declaració aquest diumenge a la caserna de Tordesillas després de ferir greument el seu marit, un home de 44 anys, i ahir ho va fer en seu judicial, després de la qual cosa va decidir decretar-ne l’empresonament. L’home, que presenta lesions greus per arma blanca a l’abdomen, a més de talls a la cara, va ser traslladat a un centre hospitalari.

tracking