SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Investiguen si l'assassí d'indigents va matar una altra persona a Collserola

Els Mossos d’Esquadra van atribuir la mort a un accident || També sospiten que és autor d’una altra mort violenta ocorreguda a l’Eixample de Barcelona al març

Un cotxe dels Mossos custodia l’autocaravana del presumpte assassí en sèrie, aparcada a les Planes.

Un cotxe dels Mossos custodia l’autocaravana del presumpte assassí en sèrie, aparcada a les Planes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra sospiten que l’assassí en sèrie d’indigents que va ser detingut dimarts a la matinada a Sant Cugat del Vallès va cometre, almenys, dos crims més. A banda dels tres l’autoria dels quals ja li atribueixen, esdevinguts entre el 16 i el 27 d’aquest mes, els investigadors creuen que està darrere de la mort violenta d’un sensesostre a l’Eixample de Barcelona a mitjans de març i de la mort d’una persona a la serra de Collserola la setmana passada. L’home té antecedents per robatori a Saragossa.

L’arrestat, de 35 anys, nacionalitat brasilera i que encara no ha passat a disposició judicial, va ser arrestat hores després del seu últim crim a l’autocaravana en la qual residia, situada en un carrer de les Planes, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès. És aquesta circumstància la que el vincula, segons els Mossos d’Esquadra, amb el cadàver trobat a Collserola diumenge passat.

El cadàver de Collserola va aparèixer cremat a mig camí entre Barcelona i l’autocaranava del criminal

Els bombers van acudir a la Font de Santa Eulàlia, situada al front marítim de la serra que tanca per l’oest la ciutat de Barcelona, per sufocar un incendi en una barraca. Quan van apagar les flames, van trobar el cos calcinat d’una persona i en van donar compte als Mossos que, al principi, van atribuir la mort a un accident.

Tanmateix, la Font de Santa Eulàlia és entre Barcelona i les Planes, on vivia l’assassí en sèrie, per la qual cosa no es descarta la seua participació en aquest succés.

Així mateix, els investigadors també sospiten que està darrere d’una mort violenta sense aclarir que va tenir lloc a l’Eixample de Barcelona el 18 de març. I és que els tres assassinats amb els quals se l’ha pogut vincular fins al moment van ocórrer en aquesta zona de Barcelona. Aquell dia, un dels primers del confinament per la pandèmia, una persona sense llar va morir apunyalada al carrer Sardenya en una baralla.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra no dubten que aquest assassí en sèrie està darrere de la mort a cops de tres indigents aquest mes a Barcelona. Tots ells van ser assassinats amb una barra de ferro i utilitzant una violència “gratuïta i desmesurada”, segons els investigadors. De fet, no descarten que el presumpte criminal tingui alguna malaltia mental.

En un altre ordre de coses, un home de 82 anys va morir apunyalat ahir en ple carrer al barri bilbaí de Santutxu. La Policia Municipal va poder detenir l’agressor, un altre ancià de 81 anys.

tracking