SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut per apunyalar la parella davant dels seus tres fills a Tenerife

La dona va haver de ser traslladada a l’hospital a causa de les ferides || Arresten un guàrdia civil a Osca per apunyalar un altre agent en presència de la filla menor

Trasllat de l’ancià de 83 anys que s’havia atrinxerat a casa seua a Valladolid.

Trasllat de l’ancià de 83 anys que s’havia atrinxerat a casa seua a Valladolid.EFE/ R. GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Santa Cruz de Tenerife va detenir un home de 45 anys d’edat com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, a l’apunyalar almenys una desena de vegades i ferir greument la seua parella, una dona de 36 anys, segons van informar fonts del cos.

Els fets van ocórrer al barri de Miramar, a Ofra. La policia va intervenir arran d’un avís al Centre Coordinador d’Emergències i Seguretat (Cecoes) 112 informant d’un possible apunyalament a una dona esdevingut a l’interior d’un domicili. Pel que sembla, l’agressió es va produir davant dels tres fills de la víctima, dos nens de 8 anys i una nena de 7, i al domicili familiar, un habitatge de lloguer.

Després de l’apunyalament de la seua parella, l’agressor va fugir del lloc i la Policia Local el va trobar dins del seu vehicle després de realitzar una batuda per l’entorn. Va procedir a la seua detenció i el trasllat a un centre hospitalari per a revisió. La dona presentava almenys una desena de ferides per arma blanca de força gravetat i va ser traslladada a l’Hospital Universitario Nuestra Señora de Candelaria.

Dissabte passat, la Policia Nacional va detenir un guàrdia civil per apunyalar amb una arma blanca un altre agent de l’Institut Armat en presència de la seua filla, una menor d’edat, a Osca.

Inicialment, un “negociador” de la Policia i un familiar de l’home van intentar mediar i convèncer-lo perquè deposés la seua actitud, malgrat que no van tenir èxit, per la qual cosa es va demanar la intervenció d’una unitat dels GEO que va aconseguir reduir-lo després d’un intercanvi de trets.

Redueixen un ancià atrinxerat amb escopetes Un octogenari es va atrinxerar ahir armat durant quatre hores a la seua casa a Valladolid i va ser arrestat amb algunes ferides després d’un intercanvi de trets amb una unitat del Grup Especial d’Operacions (GEO) de la Policia Nacional. Segons va informar la subdelegació del Govern a Valladolid, l’home, d’uns 83 anys i la identitat del qual no es va facilitar, es va atrinxerar després d’efectuar una desena de trets amb una escopeta des de la terrassa del seu habitatge.

tracking