SEGRE

Pablo Iglesias: "Si poguéssim tornar enrere, seríem més estrictes"

El líder d'Unidas Podemos i vicepresident segon del Govern espanyol, Pablo Iglesias.

El líder d'Unidas Podemos i vicepresident segon del Govern espanyol, Pablo Iglesias.Congreso de los Diputados

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident segon de Drets Socials, Pablo Iglesias, ha assegurat que si poguessin "tornar enrere", serien "més estrictes", en ser preguntat sobre la gestió del Govern espanyol en la fase prèvia a decretar l’estat d’alarma a mitjans de març, quan va començar a expandir-se el virus. "Si poguéssim tornar enrere, seríem més estrictes", ha assegurat en una entrevista al 'Financial Times', en la qual, no obstant això, ha tornat a rebutjar les crítiques al Govern estatal per promoure la manifestació del 8 de març a Madrid pel dia de la dona, en què van participar diversos membres de l’Executiu, com la ministra d’Igualtat, Irene Montero, o ell mateix.

Referent a això, Iglesias ha afirmat que aquell mateix cap de setmana es va produir també un congrés de Vox, i partits de futbol "que van atreure desenes de milers de persones". Segons el seu parer, quan algú només posa èmfasi en les marxes feministes, la sensació que fa és que "volen atacar al moviment feminista".

El líder d’Unidas Podemos també ha assegurat que està "molt orgullós" del paper que està desenvolupant el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez i, segons el diari britànic, ha suggerit que la coalició de la seua organització amb el PSOE podria durar "més enllà" dels quatre anys de la legislatura actual.

tracking