SEGRE

POLÈMICA CORRUPCIÓ

Denuncien possibles irregularitats amb l'hotel on s'allotja Ayuso a Madrid

La Comunitat va atorgar 500.000 € “per error” a la cadena Room Mate

Isabel Díaz Ayuso.

Isabel Díaz Ayuso.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat de Madrid va modificar ahir un contracte amb una quantia de més de mig milió d’euros atribuït per “error” a la cadena hotelera Room Mate, en un dels aparthotels de la capital de la qual està allotjada la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, des del passat 16 de març, quan va ser diagnosticada de Covid-19. En un comunicat, la cadena hotelera va assegurar que Ayuso pagarà “personalment” la factura de l’apartament (80 euros la nit), “sense cap cost per a la Comunitat de Madrid”, corroborant així la versió donada pel Govern regional, que assegura que no ha pagat la seua estada. A més, Madrid va modificar aquesta informació per introduir el nom correcte de l’adjudicatari, la Coordinadora del Tercer Sector, i es va canviar també la quantitat a uns 250.000 euros.

Precisament, els hotels de Room Mate van ser cedits a la Comunitat durant la pandèmia per acollir personal sanitari i residents en geriàtrics sans.

El vicepresident Pablo Iglesias, va afirmar que, si finalment es demostra que l’apartament en el qual viu Ayuso “se l’està pagant un empresari”, serà un nou “cas de corrupció” en el PP que els “ciutadans no consentiran”. Mentrestant, Més Madrid va comparar la polèmica de l’apartament amb el màster de Cifuentes: “La presidenta ens ha mentit.”

tracking